• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Kastunut muovimatto, apua kaivataan

Liittynyt
14.11.2007
Viestejä
2 248
Ihmeteltiin jonkin aikaa kun tietyissä paikoissa kämpässä leijaili koiran kusen haju (meillä siis pentukoira), mutta mistään ei kusta löytynyt. No nyt löytyi. Eli siis meillä on parin oviaukon kohdalla "puukappaleet" lattiassa, muovimattojen reunakohtien päällä. Eli siis laudanpätkät karmista karmiin. Koira oli kussut sitten niiden alle, ja siinä alla on siis n. 10cm leveä kohta, josta näkyy betonilattia, eli siis muovimaton palojen väliin jäävä kohta, joka noilla laudoilla on peitetty. Molemmilla puolilla muovimaton reuna on n. 3cm matkalta ihan keltainen kusesta, eikä lähde putsaamalla. Samaten tuo betoniosuus haisee kuselle.


1. Onko tuosta mahd. aiheutunut jotain vaurioita?

2. Millä helvetillä ton saisi putsattua?
 
Liittynyt
10.1.2003
Viestejä
2 999
Jos se kusi on imeytynyt sinne muovimaton alusjuuttiin tai mikä siellä nyt askelääneneristeenä onkaan, niin ei se sieltä mihinkään pintamuovia pesemällä lähde. Onko kynnys sellaisessa paikassa että maton reunaa kärsii repiä vähän ylös, että näkee missä kunnossa se alapuoli on?

En usko että pentukoiran kertalirauksella mitään rakennevauriota saa aikaan. Enempi se pinttynyt kusenhaju on viihtyvyyttä alentava vaiva.
 
Liittynyt
27.5.2004
Viestejä
1 513
Kaupunki
susirajalla
Eipä se varmaan betoniin vaurioita aiheuta jos yks koira lirauttaa kerran tai kaks, kuitenni onneks kesäaika jollon sen pitäs kuivahtaakki aika nopeesti. Joku hajunsyöjäkemikaali vois olla kokeilemisen arvonen siihen betoniin? Muovimatto voi olla aika arka kovemmille myrkyille joten ite leikkaisin sen keltasen osan mattopuukolla helvettii ja asentasin leveemmät kynnykset oviaukon kohdalle...
 
Ylös