No hiilihydraatti ravinnosta on täysin tarpeetonta ihmiselle. Ja riisi on kyllä yksi niitä paskimpia lähteitä. Myöskään ruisleipä, mitä nykyään kaupassa myydään ei ole mitään täydellistä apetta. Kaupan ruisleivät on nimittäin usein valmistettu hiivan avulla, joten ne sisältävät erittäin runsaasti fytiinihappoa, joka sitomalla ruisleivän ravinteet imeytymättömään muotoon tai vaikeuttamalla niiden imeytymistä, kuten raudan, kalkin, fosforin, magnesiumin, energian, proteiinien, rasvan ja A, D, E ja K vitamiinien, saattaa olla osasyy moniin sairauksiin, kuten alzheimerin tautiin. Taisi olla BMJ:ssä juttu taannoin, jossa todettiin vehnäleivästä imeytyvän enemmän rautaa kuin kokojyvä leivästä.
Kuka on kehottanutkaan syömään vain rasvaista lihaa? Kyllä minä ainakin syön kasviksia monipuolisesti n.1kg/päivä sekä hedelmiä omalta tilalta. Edelleen, hyvät rasvanlähteet: Maito, kala, eläinrasvat, oliiviöljy, kookosöljy, suklaa, jäiköhän jotain pois?