Kaks vuotta bulkilla, miten jatkaa?

Liittynyt
25.5.2012
Viestejä
29
Kaupunki
Jyväskylä
eli tässä on 2vuotta aikalailla ollut bulkilla, silloin tällön miinuksella sairastumisten ja loukkaantumisten takia. paino noussut 64kgsta noin. 87kgseen. kehonmittauksissa kävin ja rasvat olivat hypänneet 21% lukemille. kuinka ison työn takana on että saa rasvat esimerkiksi 15% lukemille?. nytten kumminkin vielä koittanut saada lihasta pienellä plussalla ennen diettiä. mitat siis 185/87, 20v. pitäskö sitä ruveta dietille pikkuhiljaa? aerobista ei oo tullu tehtyä ikinä oikeestaan ja siitä varmaan johtuu tuo pömppis.
 

Oranki

The Pink Chocobo
Liittynyt
16.6.2010
Viestejä
9 822
Eipä ole pömppiksella mitään tekemistä aerobisen kanssa. Kalorit vähän miinuksella ja tarpeeksi proteiinia. Aerobinen ei ole mikään välttämättömyys.
 
Liittynyt
1.2.2004
Viestejä
715
Ikä
34
Ei tosiaan ole ison työn takana, mutta itestään se ei kuitenkaan tapahdu. Jos laskin yhtään oikein niin 6kg rasvanpoltto riittäis tohon tavotteeseen joten ei mitenkään liian pitkä ja raskas dietti olisi tiedossa. 6-12 viikkoa tahdista riippuen kuluisi aikaa.
 
Liittynyt
5.5.2006
Viestejä
4 318
15 rasvaprosentti on vielä sen verran iso, että siihen pääsee todella helposti niinkuin ylläolevat kirjoittikin. Sulla on vaihtoehtona syödä enemmän ja tehdä aerobista, tai syödä vähemmän ja olla tekemättä aerobista. Pääasia, että syöt alle kulutuksen, huolehdit että tulee riittävästi proteiinia ja reenaat kovaa. Pömppis johtuu siitä, että olet niin rasvainen. Siitä se häviää kun rasva tirisee.
 
Liittynyt
16.4.2007
Viestejä
930
Kyllä noilla rasvoilla mun mielestä jo kannattaa alkaa dieetille, jos tarkoituksena on näyttää enemmän urheilijalta, kuin penkkiurheilijalta. Pienemmissä rasvoissa on muutenkin mukavampi olla.

Mulla oli sama projekti edessä pari vuotta sit ku lähin pudotteleen 103 kilosta alaspäin (rasvat yli 20%). Oliskohan menny tammikuun puolivälistä huhtikuun alkuun niin oli rasvat siinä 15% paikkeilla ja paino vähä reilu 90kg. Aamukävelyllä tapasin käydä ennen aamupalaa vaikka jotkut väittää sen olevan turhaa. Ite tykkäsin ja tykkään edelleen dieetillä tehdä niin. Muuta aerobista en sillon muistaakseni pahemmin tehny.

Silloin olin vähärasvaisella dieetillä ja se toimi hyvin, mutta nälkä vaivas jatkuvasti ja piti kyllä taistella omia mielihaluja vastaan etten sortunu syömään jotain roskaruokaa. Nyt on ekaa kertaa kokeilussa VHH-dieetti. Tämä on ehkä vähä tylsempi vaihtoehto, mutta ei ole kyllä nälkä ollut vielä missään vaiheessa. Eli se on vähä mistä ite tykkää. Käytännössä kuitenki on aivan sama minkälaisen dieetin valitset, kunhan pidät siitä kiinni alusta loppuun niin se toimii kyllä.
 
Liittynyt
9.8.2007
Viestejä
2 975
Kyllä siitä aerobisesta vaan on hyötyä rasvanpolttoa ajatellen, etenkin jos syömisistä ei osaa/jaksa pitää tarkkaa lukua joka päivä. Itse meinaa kiristyä massallakin kun on aerobisia tehnyt :)
 
Liittynyt
25.5.2012
Viestejä
29
Kaupunki
Jyväskylä
kiitoksia neuvoista! 6kg pois kun sais ni paino olisi varmaan just jotain 80kg luokkaa ja varmaan semi hyvässä kuosissa ois kroppa nyt tähän verrattuna mitä on. miten sitten kun siitä lähtee taas kasvattamaan lihasta? nouseeko rasvat helposti takaisin ylös jos on siinä just karvan verran plussilla. tai jatkuuko kehitys samanlaisena? tosiaan kun on nyt arskan g6 käytössä niin en tiedä onko paras dietti ohjelma että vetäiskö ton loppuun plussilla ja sen jälkeen siirtyis dietille ja vaihtais vaikka ohjelmaa? kun en tästä diettaamisesta mitään tiedä kun vaan nostanut rautaa ja syönyt kun sika:D
 

Pates

Oman pään luuta
Liittynyt
12.10.2004
Viestejä
1 002
Kaupunki
Oulu
Kalorilaskuriin maksat sen 20e ja alat pitää kirjaa kaikesta syömisestä. Itsellä menossa toinen viikko elämäni ensimmäistä miinuskalorijaksoa ja oisinhan minä tehnyt tätä jo aiemmin jos oisin tajunnut miten helppoa se tuon laskurin avulla on...
 
Liittynyt
31.8.2010
Viestejä
329
En tiiä mitä kaikkia ominaisuuksia siinä maksullisessa laskurissa on, mut ite lasken ilmaisversiolla ateriat ja näppäilen ne exceliin, missä selviää kaikki tarpeellinen.
 
Liittynyt
25.5.2012
Viestejä
29
Kaupunki
Jyväskylä
oorait.. nyt on eka lenkkipäivä ohi ja miinus kaloreilla. nälkäon kova ja olo hieman heikko :D paino pituus 185,5/87, tänään syönyt aamulla 1purkkirahkaa+prodejuoma, koulussa lounasta about. 500kcal edestä kun ei ollut mitään herkkua. ja klo 13:00 herapaukku, 16:30 pastaa+jauhelihakastiketta(hyvällä lihasuhteella) ja nyt join herapaukun. kuulostaako miltä?
 
Liittynyt
24.7.2002
Viestejä
1 489
Ikä
39
kuulostaako miltä?
Kuulostaa siltä ettet ole lyöny syömisiä kalorilaskuriin, ja miinustanu niitä kulutuksesta ja tsekannu mennäänkä miinuksilla ja mitenpaljon. Ja muista vedellä rehuja ja hedelmiä. Ei dietillä kannata pelkkää prodea vedellä, varsinkaan jauhomuodossa.

Ja pastat ja viljat kannattaa jättää minimiin ja ottaa hiilarit nimenomaan hedelmistä ja kasviksista.

esim. pari mulkkua ja appelsiini on about 200kcal, rahka banaanilla about samanverran (vähän enempi aikuisten oikeesti). Tollasia välipaloja voi huoletta vedellä 3-4x pvässä eikä tule kun tonnin luokkaa kaloreista. Sitten yks isompi safka treenin jälkeen niin homma on siinä. Jotain porkkanoita ja ananaksia voi vedellä huoletta, ite en koskaan ole laskenu niitä edes mihinkään jos nappailen joskus jääkaapista eikä ole näkyny missään. Enkä kyllä oikeestaan appelsiinejakaan. Banaaneissa on jo vähän enempi kaloreita mutta aika marginaaleissa mennään että jollain banaanilla tai parin appelsiinin kaloreilla on väliä harrastelijalla jolla ei ole sen tavoitepainon kanssa niin justiinsa vaikka heittäiskin viiikolla tai parilla.

Pääasia että homma toimii pitkällä tähtäimellä, litra jädeä tai baari-ilta kerran kuukaudessa ei vielä pilaa mitään.
 
Liittynyt
7.12.2010
Viestejä
235
Kunhan ottaa huomioon,että heteromiestä ei välttämättä kiinnosta tuo "mulkku" välipalana :wtf:
 
Thread starter Samankaltaiset keskustelut Forum Replies Date
Treeniohjelma kaksilla eri välineillä? Treeni 12
Kaksijakoisesta yksijakoiseen? Treeni 11
Kaksi jalkatreeniä samana päivänä? Treeni 9
Miten jakaa treenit kun treenataan kaksi kertaa päivässä? Treeni 1
Kaksi treeniä samalle lihakselle samana päivänä?! Treeni 18
Kerran, kaksi, kolme vai kenties neljä kertaa viikkoon Treeni 37
Omanpainon kaksinkertainen nostaminen penkistä Treeni 42
Kaksisuuntainen mielialahäiriö ja treenaaminen Treeni 6
Kaks kertaa päivässä salille Treeni 4
Miten jaksaa tehdä kaksi tai useamman lihasryhmän samassa treenissä? Treeni 19
kaksijakoinen treeni? Treeni 4
Kaksimetrisen jalkatreeni Treeni 18
Kaksi lajia yhdessä, liikaa treeniä viikkoa kohden? Treeni 17
Jalkatreeni kaksijakoisessa ohjelmassa Treeni 10
Treeni kaksi kertaa viikossa? Treeni 6
Ideaali treenipäivät ja -määrät kaksijakoisella Treeni 8
Kaksi muotoa yhdessä. Treeni 2
3-jakoinen kaksi kertaa viikossa? Treeni 10
naiselle kaksijakoinen? Treeni 8
Kaksi harjoitusta päivässä..? Treeni 7
Selkäliikkeet kaksijakoisessa Treeni 9
uus kaks jakonen Treeni 1
Kaksi asiaa +muuta Treeni 8
Treeni kaksi krt. päivässä. Treeni 8
kaksijakonen mutta miten? Treeni 5
kaksi jakoisesta ohjelmasta...? Treeni 2
Kaksiosainen ohjelma... Treeni 9
Olkapää paskaksi(ko) vol.2 Treeni 14
Kesäksi massaa ja tiukaksi, onko jo myöhäistä Treeni 22
Kisoihin valmistautuminen, viimeiset kaksi viikkoa Treeni 3
Kaksi treeniä päivässä Treeni 7
Kaksi eri selkätreeniä Treeni 3
Kaksi kysymystä eri aiheista Treeni 9
kaksi kysymystä Treeni 6
riittääkö kaksi liikettä? Treeni 13
Jalka+selkäpäivä, meneekö liian rankaks? Treeni 9
Kaksi markkaa kyykystä! Treeni 91
Kaksi markkaa maastavedosta! Treeni 129
rankaks käy Treeni 2
5 vuotta treeniä ja paskat tulokset Treeni 25
Montako vuotta olet treenannut? Treeni 108
Samankaltaiset keskustelut

Ylös