Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Kahvissa on tuplasti kofeiinia verrattuna tavalliseen teehen. Valkoisessa ja vihreässä teessä on n. 1/4 kahvin kofeiinimäärästä. Kofeiini auttaa polttamaan energiaa, mutta jos nauttii liikaa niin voi tulla vatsaongelmia ja univaikeuksia. En tiedä onko teellä mitään maagisia ominaisuuksia kahviin verrattuna, paitsi vihreässä/valkoisessa on kyllä jotain terveysmyönteisiä mötkyjä pienet määrät.
Tee luultavasti pesee kahvin terveysvaikutuksiltaan myös laihduttajalla. Sen väitetään nopeuttavan (rasva)aineenvaihduntaa ja parantavan insuliiniherkkyyttä kofeiinin vaikutusten lisäksi.
Miksi ihmeessä tummassa teessä olisi tuplasti kofeiinia vihreään verrattuna? Onko tämä painon vai tilavauuden mukaan laskettuna?
Kyllä se on minun mielestä ihan positiivinen juttu. Lisää aiheesta: Men With Sensitivity artikkelissa.Janpa sanoi:Eikö kohonnut insuliiniherkkyys ole vaan negatiivisti vai..?
Eikö kohonnut insuliiniherkkyys ole vaan negatiivisti vai..?
Laskettuna kupin sisällöstä. Vihreä ja valkoinen tee tehdään nuorista puskan kärkilehdistä, ilmeisesti niissä ei niin paljoa kofeiinia ole kuin hieman vanhemmissa lehdissä.