Huomiovaatteet

Liittynyt
6.12.2008
Viestejä
414
Työmailla ja liikenteen seasssa toimivillahan täytyy olla nykyään huomiovaatetusta päällään. Nyt on itsellänikin tullut aika ostaa toimivat sellaiset ja mitä merkkiä kannattaa ostaa? Pistäkää arvosteluja kehiin. Itselle koulu osti bockmannin huomioriipputaskuliivin, joka on mielestäni sähköasentajalle aivan kura, siinä ei ole vasaralenkkiä ja taskutkin meinaavat loppua kesken jos työkalut haluan messiin. Tämän takia jouduin ompelemaan vasaralenkin, puukkonapit ja myös lisäripustuksia työkaluille ja se sapettaa.
 
Liittynyt
12.11.2008
Viestejä
1 546
Blåkläderin riipputaskuliivit mitä itselläni on ovat kestäneet tähänastisista parhaiten. Hieman hintaviahan ne on ja mitä naurettavinta, taskut pitää ostaa erikseen!! Siis vittu nehän juuri ovat se pääasia niissä liiveissä... ihme ruotsalais logiikkaa. Henkilökorttitaskukin puuttu Blåkläderin liiveistä ja takeista. Vetoketjut ovat hieman jäykkiä ja hankalia saada kiinni, mutta kuitenkin kestävämiä kuin muilla valmistajilla.

Edelliset liivit oli Dimexin ja ne sai vajaan vuoden jälkeen nakata roskalavalle. Vasaralenkki katkesi kuukaudessa, sen jälkeen alkoi taskut irtoilemaan.
 
Liittynyt
27.11.2005
Viestejä
703
snickershän se on työvaatteiden mersu... pirun hyvän malliset ainakin ovat ne snickersin riipputaskuliivit ja taskujakin saa vaikka mihin tarkoitukseen...
 
Liittynyt
6.12.2008
Viestejä
414
Oon mäcgaiverin kanssa samoilla linjoilla, ei helvetti miksi niitä taskuja ei voida laittaa siihen kiinni vaan ne pitää ostaa erikseen, sama snickerssillä. Hemmetin rahastusta.. Ajattelin mennä kattoon noita blåkläderin kuteita, näyttää ihan hyviltä ja toivottavasti sitten kestävätkin.
 
Liittynyt
30.1.2005
Viestejä
116
Täältä ääni L.Bradorille kaikissa työvaateasioissa. Reilusti edukkaampia kuin kilpailijat Snickers ja Blåkläder, mutta laadussa jopa hieman parempia.
 
Ylös