HUD navigaattori Androidiin

YJT

Liittynyt
8.1.2005
Viestejä
323
Hankin autoon sellaisen kännykkätelineen, jossa kännykkä makaa telineessä ruutu kohti taivasta, ja näytön kuva heijastuu telineessä olevasta heijastavasta pinnasta kuljettajan näkökenttään; ikään kuin lentokoneen HUD-näyttö.
Siis tällaisen: https://goo.gl/images/JCP1uL

Onko vinkkejä hyvistä HUD-navigaattoriohjelmista Androidille, jossa ohjelma näyttää myös reitin, eikä pelkkiä kääntymisohjeita kuten linkin kuvassa? Itse olen löytänyt vain Navier HUD -nimisen, eikä tuokaan ole kovin hyvä. Suurin osa on juuri sellaisia, että niissä näkyy vain ohjeet, mihin suuntaan seuraavaksi käännytään ja koska käännös on tulossa. Kaipaisin kuitenkin sellaista perinteistä navigaattorinäyttöä, jossa näkyy kartta ja siihen piirretty reitti.

Toki tuohon saa puhelimen myös perinteiseen tapaan, jolloin ruutua katsotaan suoraan eikä peilin kautta, mutta se HUD on niin vänkä juttu, että mielellään käyttäisi sitä.
 
Liittynyt
16.5.2017
Viestejä
569
Eihän tuohon tartte ees tommosta telinettä. Itellä heijastanu kuvaa mm. Nopeustutka / nopeusmittari apista.

Sygic maps navigationissa esim ko toiminto.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

YJT

Liittynyt
8.1.2005
Viestejä
323
Ei tarvita, mutta tuollaisella toimii huomattavasti paremmin kuin suoraan tuulilasiin heijastettuna. Omastani maksoin muuten noin 8 euroa (sis. postit), joten se oli noin puolet halvempi kuin halvin kaupasta löytämäni perinteinen kännykkäteline.

Sygicillä on toki useampia erilaisia navagaattori-appseja, mutta ainakaan siinä mikä minulla on, ei ole edes maksullisessa versiossa ole etsimääni ominaisuutta, jossa siis karttanäkymä heijastetaan ruutuun. Tuollaisia joissa heijastetaan vain kääntymisnuolet (kuten linkkaamassani kuvassa) toki löytyy montakin.

Postaukseni kirjoittamisen jälkeen löysin muuten toisenkin HUD-navigaattoriin, jossa heijastetaan karttaa ruudulle, eikä pelkkiä kääntymisohjeita: Hudway Go.

Eli selvyyden vuoksi, nyt on haussa tällainen:
https://goo.gl/images/W7UPu5

Eikä tällainen:
https://goo.gl/images/mGvUwB
 
Ylös