Eväät pitkille päiville

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Sloth
  • Aloitettu Aloitettu
Liittynyt
8.9.2005
Viestejä
446
Jonkin ajan päästä iskee päälle muutamana päivän viikossa suunnilleen sellainen aikataulu, että noin kello 06 syön kotosalla aamupalan ja seuraavan kerran palaan jääkaappini ääreen 20:30 tienoilla.

Neljään asti työpaikalla on jääkaappi käytössä. Siihen saakka ajattelin pitää suunnilleen saman ruokavalion kuin tähänkin asti. Eli hedelmiä/rahkaa, ruisleipää kananmunalla/tonnikalalla/juustolla, salaattia kanalla/tonnikalalla/raejuustolla.

Tästä eteenpäin sitten eväät kulkee repussa matkassa, eikä lämmitysmahdollisuuttakaan enää ole. Pitääkö tyytyä roudaamaan sheikkerissä jauhoja ja proteiinipatukoita? Miinuskaloreilla mennään ja sen verran rajoitteita on, etten syö valkoisia hiilareita mieluummin ollenkaan. Ideoita kaivataan...
 
10% ALENNUS KOODILLA PAKKOTOISTO
No itse paistaisin noita kanasuikaleita, ja keittäisin makaronia, menee vitun hyvin kylmiltäänkin, sit rahkat säilyttäisin työpaikan jääkaapissa, ja söisin välipaloina sit tonnari säilyy iha normisti repussa eli lämpimässä ja sitä sitten illanpäälle, sit vaikka joku hera-öljy drinkki teet johonki pulloon.

Empä enää muuta keksi, toivottavasti oli jotai apuja :)
 
Eipä ne murkinat sekunnissa pilaannu. Voit ihan hyvin syödä joskus 17:30 esim rahkaa ja hedelmiä tai kanaleipiä. Sitten oletkin 3h päästä jo oman kaappisi äärellä.
 
Täytettyä reissumiestä kehiin. Reissumiehen väliin vihannekset ja kinkut ja raejuustot. Kääräset kelmuun ettei raejuuston nesteet valu hukkaan ja leipä on mukavan kostea vetäistä sitten lämpimänä :thumbs: Ja vo olla vaikka koko päivän lämpimässä.
 
Laitan ite kuuden aikaan aamulla rahka ananas kombon kassiin ja se on huoneenlämmössä puol kahteen asti eikä se miksikään ole mennyt tähän mennessä.
 
Itte tollasina päivinä kietasen yhen aterioista justiin ennen ku duuni loppuu. Loppu se sit mihin tahansa aikaan. Sillä ny saattas jo pelkästään pärjätä. Mutta joskus tarpeen vaatiessa sitä saattas ennen töistä lähtöä valuttaa vedet sheikkeriin ja mahdollisesti öljyt perään. Se on kätevä hörppästä sitte missä vaan välissä ku on menossa. Eri asia jos tartee lappaa murkinaa 2h välein, mutta ei kai se nyt sentään niin ole... ja jos miinuksilla vielä.
 
Jees kiitoksia, eiköhän noista jotain jo saa kasaan. Tuollaisen pienen kylmäkassinkin löysin kaapista. Tosin taitaa nuo sapuskat jokusen tunnin selvitä lämpimässäkin...

Ei sillä, etteikö hengissä selviä noista päivistä, mutta kuitenkin säännöllisesti 3-4 päivää viikossa useamman kuukauden ajan tarvisi kuljeksia. Eli ihan lisäideoita pyydystämässä olen vain. Varmaankin jokin rasiallinen kylmänä syötäväksi kelpaavaa sotkua, josta vetää osan töistä lähtiessä minuutissa ja osan pari tuntia myöhemmin. Ehdotetut rahka ja tonnikalasetit varmasti toimii.
 
Joo siinä kaikkien kombojen äiti! :offtopic:

:offtopic: Kaikkien tonnikalareseptien äiti: purkki tonnikalapaloja vedessä, 200 g raejuustoa, 1 sipuli, 2 tomaattia, sellanen reiluhko määrä mustapippuria, aika paljon paprikaa (sitä maustetta), sitten santa-marian chili-maustetta sellanen tuhti pläjäys vielä. Kippaa päälle vielä iso loraus rypsäriä (20-50 g) ja sekottelet kaiken hyvin. On kuule niiiiiiiin hyvää ettei tosikaan. :kuola: (Resepti on kyllä helppo kusta jos pistää liikaa/liian vähän jotain maustetta :D). Saa helposti jonkun 800+ kcal rypsiöljyn määrää säätelemällä ja jos ottaa vielä puoli litraa maitoa päälle. Nälkäkin lähtee hyvin. :arvi: :D
 

Suositut

Back
Ylös Bottom