- Liittynyt
- 8.9.2005
- Viestejä
- 446
Jonkin ajan päästä iskee päälle muutamana päivän viikossa suunnilleen sellainen aikataulu, että noin kello 06 syön kotosalla aamupalan ja seuraavan kerran palaan jääkaappini ääreen 20:30 tienoilla.
Neljään asti työpaikalla on jääkaappi käytössä. Siihen saakka ajattelin pitää suunnilleen saman ruokavalion kuin tähänkin asti. Eli hedelmiä/rahkaa, ruisleipää kananmunalla/tonnikalalla/juustolla, salaattia kanalla/tonnikalalla/raejuustolla.
Tästä eteenpäin sitten eväät kulkee repussa matkassa, eikä lämmitysmahdollisuuttakaan enää ole. Pitääkö tyytyä roudaamaan sheikkerissä jauhoja ja proteiinipatukoita? Miinuskaloreilla mennään ja sen verran rajoitteita on, etten syö valkoisia hiilareita mieluummin ollenkaan. Ideoita kaivataan...
Neljään asti työpaikalla on jääkaappi käytössä. Siihen saakka ajattelin pitää suunnilleen saman ruokavalion kuin tähänkin asti. Eli hedelmiä/rahkaa, ruisleipää kananmunalla/tonnikalalla/juustolla, salaattia kanalla/tonnikalalla/raejuustolla.
Tästä eteenpäin sitten eväät kulkee repussa matkassa, eikä lämmitysmahdollisuuttakaan enää ole. Pitääkö tyytyä roudaamaan sheikkerissä jauhoja ja proteiinipatukoita? Miinuskaloreilla mennään ja sen verran rajoitteita on, etten syö valkoisia hiilareita mieluummin ollenkaan. Ideoita kaivataan...