• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Ed Coanin penkkiohjelma

Liittynyt
28.7.2003
Viestejä
4 585
Oisko kellään tietoo millanen toi on ?onko kukaan kokeillu,miten on toiminu?
 

jto

AMMATTILAINEN
Liittynyt
19.4.2002
Viestejä
16 357
se Korten ohjelma nimenomaan modifioituna kyl toimii. coanin ohjelmahan on aika perusamerikkalainen piikkausjuttu, jollasta ei juuri tuosten tekoon käytetä. eddynkin perustreenit tapahtuu ihan muulla tavoin. kova ukko ku mikä.
 

N.O.Kummonen

Banned
Liittynyt
26.6.2003
Viestejä
1 241
jto:lle!

Luin artikkelin Korten treenisysteemistä. Siinä oli maininta "Energy Saving Methodista" ja Coan mainittu esimerkkinostajana. Korte kirjoitti kuitenkin artikkelissaan, että on nähnyt Coanin lämmittelevän kisaan rauhallisin elkein ESM-tyyliin. Korte ei kuitenkaan maininnut sanallakaan Coanin harjoittelevan tällä tavalla.

Kysymys kuuluukin, tiedätkö:
- Käyttääkö Coan harjoittelussaan ESM:ia?
- Ottiko Korte perusteettomasti nimimiehen mannekiiniksi?
- Onko Coan hidas lihasvoimalla puristava nostaja?

En esittänyt väittämiä. Kysyn sinulta, koska sinulla saattaisi olla tietoa tai mielenkiintoisia mielipiteitä asioista. Korten artikkelit löytyvät Deepsquatterista ja yhdessä oli Korten kuva jollain messuilla kyykkäämässä 100 x 100 kg, josta heräsi kysymys, miksi ihmeessä voimanostaja kyykkäisi 100 x 100 kiloa! :confused:
 

jto

AMMATTILAINEN
Liittynyt
19.4.2002
Viestejä
16 357
hyvä kysymys... korte lienee enempi sellanen yleinen voimailija vaan. 100*100kg on aika vekkuli suoritus... tosin luistelija eric heiden teki sillä 200 toistoa... :urjo:

vastaillaas:
- tietääkseni coan ei juuri energiaa säästellyt, vaan peruskaudella käytti paljon venäläisten nopeusjuttuja jo ennen kuin WSB rantautui Suomeen. (ite luin noista simmonsin jutuista joskus 1993 kai ekan kerran). periaatteessahan se räjähtävä nopeus juuri säästää voimia... siinä kuolokohdassa jos kovin hidastelee... nostajia onkin yhden sijasta nopeesti kuusi :D
- ei ehkä ihan perusteetta, mutta tuskin eddy korten mannekiiniksi alkais...
- näin parin metrin päästä kuvatessani Porin MM 1995- lavalla, kun eddy- poju kyykäytti nelosella alkavan kasan rautaa hyvin tyylikkäästi SYVÄLLE... ei siis mitään WPO- pyllistyksiä tms... (no offence) ja väänsi ne ylös. hitaasti toki, kun ei tollasella kuormalla juuri ilmaan hypitä. ei se hirveesti nostoissa elastisuutta hyödynnä, vaan hyvin rauhallisesti liikkuu. pysyy se herkkä selkäkin paremmin kunnossa, jos liikkuvuus ja elastisuus ei oo shane hammanin luokkaa :)

coanin lämmittelyistä: ite kattelin vierestä, eikä se siellä turhaan hosunut ei, mutta kukas sitä nyt lämmittelyyn energiaa laitteliskaan. sehän on muutenkin hyvin cool heppu eikä rähinöi turhaa missään. nostotkin tehdään pokalla kumpuniemen velin tyyliin... "kuka se muka naamalla nostaa?" :D

conclusion: korte taitaa hieman nimellä lisätä markkinointia systeemilleen... mun mielestä se on hieman yksipuolinen, enkä käyttäisi sitä sellasenaan.

toivottavasti tää vastasi kysymyksiin.
 

N.O.Kummonen

Banned
Liittynyt
26.6.2003
Viestejä
1 241
Juu hyvin selvensi! Kiitoksia!

Tuota minä vähän uumoilinkin, kun Korte ei maininnut Coanin treeneistä. Kisalämmittelyiden tai maksiminostojen perusteella on melko heikkoa alkaa arvioimaan kenenkään treeneissä käyttämää nostonopeutta. Voihan olla, että Eddy haki vain jännityksiä kisanostoihin rauhallisuudella.

Olen edelleen sitä mieltä, että maksiminosto on aina nostettava täysillä ylös. Jos maksiminostossa on varaa säästellä ja kontroloida nopeutta niin sitten kyseessä ei ole maksimirauta. Ja vaikka Coan kova ukko onkin niin ei varmaan niin kova, että säästelee lavalla ;)

ei siis mitään WPO- pyllistyksiä tms... (no offence)
Non taken! Nostan nimittäin IPF:ssä (tai tulevaisuudessa ehkä kummassakin)

Ja kyllähän se rähinä pitää löytyä pään sisältä ja kohdistua tankoon. Taitaa Coanilla se kokemuskin rauhoittaa.
 
Ylös