Easydiet ja treenaus

Liittynyt
23.1.2014
Viestejä
1
Tarkoitus olisi ottaa vapun jälkeen easydietillä 3-4vkon mittainen kuuri, että saisi ennen kesää rapattua nuo vatsan ympärille kertyneet läskit pihalle. Kuinkakohan suurta tiputusta tässä kannattaisi odotella? Tällä hetkellä 78kg / 170cm mutta pääasiassa tossa vatsan ympärillä sitä höttöä valitettavasti on.

Toinen ehkä suurempikin kysymys olisi se että miten kannattaisi kuurin aikana treenata? Tällä hetkellä teen lyhyempiä sarjoja isommilla painoilla mutta mutua (nimenomaan mutua) olen kuullut että kannattaisi tehdä pidempää sarjaa kuurin aikana. Mitään ehdotuksia/ideoita tälle? En nyt ollut 100% varma minne tämän lykkää kun liittyy kuitenkin periaatteessa ravintoon sekä reeniin.


Kiitos :)
 
Liittynyt
28.12.2013
Viestejä
160
EASYDIET sanoi:
Ohjelman aikana syödään kolme pussia Easy Diet -ateriankorviketta päivässä, juodaan 2-3 litraa vettä ja nautitaan 2-3 kalaöljykapselia. Päiväannos, kolme erityisruokavaliovalmistepussia, sisältää kaikki välttämättömät suojaravintoaineet (mm. vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet) ja noin 500 kilokaloria.
Tarvittaessa nauti lisäsuolaa heikotukseen (esim. suolakurkkujen muodossa ) mikä johtuu useimmiten alentuneesta verenpaineesta.
Ei jatkoon.

Tää ei oo mikään "kuuri", vaan joku höpöhöpö "ihmelääke" laiskoille läskeille. Halpaa paskaa hienossa pussisssa ja rahat pois.

Kannattaa jättää treenit kävelyyn. Jos duuni on raskasta ni saikuta. Ylipäänsä dieetillä salitreenit aika normaalisti ja jos haluu jotain "rasvanpolttotreenejä", niin jotain perus aerobista niin, ettei haittaa punttitreenejä.

Jos meinaat toteuttaa ni odota jotain 4kg tiputusta, hirveetä vitutusta, huonoa oloa, paskoja treenejä ja kilojen pikaista paluuta.

Ja olisit voinu lykätä johonki "aloittelijoiden tyhmiä kysymyksiä" -ketjuun. Suositteleen lukemaan FAQ:t alkuun.
 
Liittynyt
18.8.2009
Viestejä
425
Tuntuu olo varmaan tosi hyvältä kun kolme viikkoa ahtaa tuollaista teollista paskaa kitusiinsa. Käytät kalorilaskuria ja teet sinne ravintosuunnitelman ja noudatat sitä. Se mitä maksat noista jauhopusseista niin niillä saat paljon hyvää ja terveellistä ruokaa mitkä tekee sulle hyvää ja antaa energiaa treenaukseen. Älä sorru tuohon easydiet hömppään.
 
Liittynyt
4.10.2010
Viestejä
534
Ikä
32
Moniko noista em. tyypeistä on edes kokeillut kyseistä metodia? Ei varmaan ykskään...

Toi on ihan tehokas tapa saada ripeesti läskiä palamaan, eikä siinä kauheaa lihaskatoa iske. Ota vaan se 4 viikkoa, siinä ajassa pitäs pudota -10kg helposti, osa tietty tulee takaisin, ku rupeat varovasti täyttämään kehoa ruualla. Vettä pitää juoda ainakin se 4 litraa/pvä, 2g merisuolaa sekaan/per litra.. Muutenkin suolaa on hyvä ottaa ainakin teelusikallinen päivässä, jotta ei tuu heikotuksia.

Ekat 5 päivää on vaikeaa, mutta siitä eteenpäin olo muuttuu pirteeks ja reenikin sujuu, tosin kannattaa suosia n.5 toiston sarjoja, pidemmätkin ok, jos jaksaa vaan tehdä.

Tää on hyvä startti elämäntapamuutokseen, joten ruokavalio kohilleen sit ku tää on ohi.
 
Ylös