- Liittynyt
- 5.1.2010
- Viestejä
- 29
Olen elinikäinen diettaaja, jos näin voi sanoa. Olen 1200-1500 kalorisella ruokavaliolla elänyt montamonta vuotta. Välillä lihoin huomattavasti, mutta sain pudotettua ylimääräiset kilot takaisin "normaali" lukemiin.
Vuosia sitten noudatin shokkipäivä menetelmää, ja muistaisin sen tuottaneen tulosta.
Nyt kuitenkaan en ole raaskinut pilata dieettiäni shokkipäivällä, mutta en halua etttä elimistöni joutuu ns. säästöliekille.
En tiedä mitä nauttisin shokkipäivänä kun ruokavalioni koostuu näkkileivistä, lihasta,kalasta,salaatista,hedelmistä, kasviksista, puuroista, kuivatuista hedelmistä ym. muusta suht terveellisestä.
En pidä rasvaisesta ruuasta (mcdonalds ym.) mutta kiinalainen ja intialainen ovat suurta herkkuani. Olisiko siis hyvä nauttia vaikka kerran viikossa ravintola päivällinen? Syön 5 kertaa päivässä.
Olisin kiitollinen jos jollain olisi kokemusta mikä olisi shokkipäivän hyvä kalorisaldo Toivon vastauksia
Muutenkin jos joku ravintoguru viitsis vastaamaan että mihin koko shokkipäivän tehokkuus perustuu, olisin äärettömän kiitollinen. Olen itse lähes fanaattisen kiinnostunut terveysvaikutteisista ruuista sekä ihmiskehon kiehtovasta anatomiasta
Vuosia sitten noudatin shokkipäivä menetelmää, ja muistaisin sen tuottaneen tulosta.
Nyt kuitenkaan en ole raaskinut pilata dieettiäni shokkipäivällä, mutta en halua etttä elimistöni joutuu ns. säästöliekille.
En tiedä mitä nauttisin shokkipäivänä kun ruokavalioni koostuu näkkileivistä, lihasta,kalasta,salaatista,hedelmistä, kasviksista, puuroista, kuivatuista hedelmistä ym. muusta suht terveellisestä.
En pidä rasvaisesta ruuasta (mcdonalds ym.) mutta kiinalainen ja intialainen ovat suurta herkkuani. Olisiko siis hyvä nauttia vaikka kerran viikossa ravintola päivällinen? Syön 5 kertaa päivässä.
Olisin kiitollinen jos jollain olisi kokemusta mikä olisi shokkipäivän hyvä kalorisaldo Toivon vastauksia
Muutenkin jos joku ravintoguru viitsis vastaamaan että mihin koko shokkipäivän tehokkuus perustuu, olisin äärettömän kiitollinen. Olen itse lähes fanaattisen kiinnostunut terveysvaikutteisista ruuista sekä ihmiskehon kiehtovasta anatomiasta