Dekstroosi vs Normaali sokeri? Eroa?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja AG+
  • Aloitettu Aloitettu

AG+

Liittynyt
20.4.2002
Viestejä
998
Onko jotain merkityksellistä eroa miksi käyttäisi dekstroosia normaalin sokerin sijasta?

Tuli vain yllättäen mieleen kun pitäisi palautusjuomaa vähän sekotella. Eikä tuo dekstroosia / malto thread paljon asiaa liipannut.
 
Eiköhän suurin ero taida olla siinä, että dekstroosi imeytyy nopeammin eli kaippa se on jonkin verran parempaa.. Tosin mä nyt en kauheasti noitten kanssa hifistele, kun kerran :david: olen :)
 
Tavallisesta sokerista puolet on fruktoosia jota kroppa ei pysty paljoakaan käyttämään hyväksi. Loput menee rasvoiksi. Etsi searchillä lisää fruktoosista.
 
Back
Ylös Bottom