• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

PHYSIQUE PRO Chris Bumstead

Liittynyt
25.7.2005
Viestejä
4 038
Ikä
38
Classic Physiquessa tavoitteena on näyttää siltä, miltä mies ihanteellisesti näyttäisi; kuin symmetrisesti koverrettu, balanssissa oleva lihaksikas, komea veistos. Tällä miehellä on ehdottomasti geenit siihen.

 

Cbb_Jarno

VIP
Liittynyt
16.9.2012
Viestejä
2 204
Yksi omia lemppareita siitä lähtien kun tän jossain IGn feedissä bongasin reilu vuosi sitten. Aivan käsittämätön fysiikka. Balanssi kohdallaan ja tuon vyötärön kapeus on kyllä kova. Itse diggailen myös noista vakuumiposeista. Kanadasta muutenkin kova junnu ikäryhmä kun 2015 lineupissa vierekkäin Bumstead, Cdrobot ja Regan Grimes. Kaikilla lähes täydelliset fysiikat omaan silmään. :)

 
Liittynyt
13.8.2009
Viestejä
18 479
Jassoo @reenailija näköjään luki mun ajatukset. Mietin nimittäin täysin samaa tässä muutama päivä takaperin.
Sanokaa mun sanoneen, mutta tästä miehestä tullaan lähitulevaisuudessa kruunaamaan uusi Classic Physique Olympia. Enpä olisi ollut kovinkaan yllättynyt, vaikka se olisi tapahtunut jo tänä vuonna, vaikka Ansley olikin todella kova myös ja diggaan muutenkin miehen atleettisen sporttisesta ja terveen näköisestä lookista :)
 
Liittynyt
25.7.2005
Viestejä
4 038
Ikä
38
En tiedä mikä siinä on, mutta jotenkin sitä motivoituu aivan p*rkeleesti, kun kattoo tällaisia nuoria jannuja jotka tuo lavalle näin täydellisiä fysiikoita. Laittaa vanhempaan äijään uutta puhtia treenata kahta kovempaa omaa unelmafysiikkaansa kohti. :puntti:

22 v. on tämä herra vasta käsittääkseni.
 
Liittynyt
4.12.2011
Viestejä
6 021
^ Regan Grimesilla oli viel amatööriaikoina likimain täydellinen fysiikka mut nyt ammattilaiseks siirtymisen jälkeen estetiikka hieman kärsiny. Ois ollu kyl hieno nähä Grimes Classic physique kisaajana
 
Ylös