Vastaa viestiketjuun

3 kpl Basic Nutrition EAA -25%

Itsekin kyllä syön kasviksia ja marjoja. Ja juu, riskit kasvavat läskin määrän kasvaessa. Mutta metabolinen tilanne voi silti olla erilainen läskistä huolimatta, riippuen siitä mitä syö. Insuliiniresistenssi voi myös olla ongelma ilman ylipainoa.


Sokerin kulutuksesta. Kysehän on pitkästä aikavälistä ja siitä mikä otetaan vertailukohdaksi. Sekä siitä, mikä taso on terveyden kannalta suotuisa. Tuossa laittamassasi kuvassa, vaikka kulutus onkin laskenut, niin se on silti erittäin korkealla tasolla verrattuna aikaan ennen massiivista teollista sokerin tuotantoa (lasketaanko muuten kuvassa pelkästään sokeri vai huomioidaanko siinä kaikki hiilihydraatit?). Alla olevassa kuvassa vuonna 1815 n. 18,5g/nassu/päivä ja v. 1955 n. 135g/nassu/päivä. Kuvassa näkyy myös maailmansotien vaikutus, tällöinhän T2D:n esiintyvyys laski.


Paras nälkäkontrolli on varmaankin proteiinilla tai proteiinin ja rasvan yhdistelmällä. Moni on esim.  ketolla huomannut, että korkeasta rasvamäärästä huolimatta nälkä voi kurnia, mutta suuremmalla proteiinin saannilla nälkä pysyy kurissa.


[ATTACH=full]269915[/ATTACH]


Mihin herneet vedetään?
Back
Ylös Bottom