• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Cage 37

Liittynyt
30.11.2013
Viestejä
387
Ikä
34


Miksei ole höpinää Cagesta vaikka iltama on jo tänään? Onko jengi niin UFC päissään ettei kotimainen jaksa kiinnostella? :o
Ite ainakin kovasti varsinki just Cageja tulee odotettua. Harmi vaan, ettei Jamba ja Silander pääse mukaan.CAGE 37 Pääottelussa nähdään yksi kaikkien aikojen kovimmista Pohjois-Eurooppalaisista ammattilaisvapaaottelumatseista kun Espoon Kehähaiden Joni Salovaara saa vastaansa UFC-veteraani Niklas Bäckströmin!

Kauttaaltaan lujaa tekoa oleva ottelukortti on parhaimmillaan paikan päällä nautittuna. Tätä elämystä et halua jättää väliin, joten suuntaa lippukaupoille alla olevan linkin kautta heti ensi tilassa!


CAGE 37 VIRALLISET PUNNITUSTULOKSET

Joni Salovaara 66,2kg
vs.
Niklas Bäckström 66,1kg


Aleksi Toivonen 56,9kg
vs.
Vilson Junior 57,1kg


Tuukka Repo 73,9kg
vs.
Jonathan Ramon 73,2kg


Jussi Halonen 78,6kg
vs.
Charles-Henri Tchoungui 78,7kg


Suvi Salmimies 61,7kg
vs.
Vanessa Melo 60,4kg


Abdul Hussein 61,3kg
vs.
Andre Colazingari 61,0kg
 
Liittynyt
29.8.2014
Viestejä
645
Jaa että ihan ultimatea tulee keitsiltä tänään. Enpä ole homerperseissään tällasesta kuullutkaan. Muistan kyllä lukeneeni, että Niklas Bäckström ottelisi suomessa suomalaista vastaa mut et tänää. Iha menny kyl ohi tälllanen kotimainen ultimateuutisointi.

Toivon, että main eventin aikana kuuluu paljon "tapa se!" ja "hurri!" huutoja, joita voisi streamin välityksellä kuulla. Onko streamia jossain tarjolla? ISTV?
 
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
168
ISTV:stä löytyy maksullisena, mutta vika ottelu on jo käynnissä. Kaikki miesten ottelut on päättyneet tähän mennessä ennen täyttä aikaa.
 
Liittynyt
14.12.2012
Viestejä
5
Ihan mukava iltama mut aavistuksen tuo tuomarointi ontui, Salmimiehen ottelun arvostelutuomarit ja Toivosen ottelun kehätuomarointi. Bäckström sai nollatua Salovaaran pelin kyllä täysin, hieman jopa yllättäen.
 
Liittynyt
21.10.2008
Viestejä
107
Streamia kattelin ja pari huomiota: Toivosen matsi oli upeaa katsottavaa, tuntui vaan että stream ei tahtonut pysyä äijien mukana. Toivosta ja Salovaaraa lukuunottamatta suomalaiset näyttivät ottavan sarjaa liian ylhäällä, sen verran pehmeän näköisiä olivat. Jos siis tavoitteena on oikeasti nousta huipulle ei heillä kellään taida olla sellaista taitoetua että on varaa antaa fysiikassa eteen.

Salovaara vs Bäckstrom näytti valitettavasti siltä kuin häkissä olisi ollut isä vs poika :( Muut Suomalsiet ottivat hyvin ja viihdyttävästi.
 
Ylös