- Liittynyt
- 12.7.2007
- Viestejä
- 81
Elikkä, mikähän tässä nyt oikein menee vikaan, ravintolaskurin mukaan kalorit pitäs olla kulutukseen nähen paljonkin pakkasen puolella, eli vaikkei se mikään tarkka arvio ole, niin miinusta on kuitenkin sen verran ettei pieni heitto paljoa hetkauta.
Ongelma: Samantien kun aloitan / jatkan protskun käyttöä (hera80) niin alkaa vyötärö turpoon ku pullataikina, eikä noiden mömmöjen käytöllä nimellisiä havaintoja lihaksiin ole juurikaan ollut.
Protskua olen käyttänyt semmoisen kukkurallisen ruokalusikallisen verran aina treenin jälkeen.
Infoa voin sen verran paljastaa että mitat siinä 170cm / 67kg, eli ei tässä mitään liian isoja ainakaan olla, vaan kesää kohti kai sitä haluais kuitenkin suht kireänä säilyä.
Viikko-ohjelmaan kuuluu salia 3-4krt viikkoon plus siihen kolmet lätkätreenit päälle. Aerobisia yritän sirotella aina sinne tänne, mutta säännöllisesti sitä tulee lähinnä pyörällä sotkiessa ympäri kaupunkia.
Ruokavalio normaali, kaksi terveellistä lämmintä ateriaa päivässä ja siihen aamupalat, iltapalat ja mahdolliset välipalat päälle.
Mikä siis avuksi? Kertokaapas nyt että miten tuota proteiinia pitää oikein käyttää ettei liikaa pääse paisumaan, mutta että siitä kuitenkin maksimaalisen hyödyn saisin irti! Ja nyt nimenomaan tarttis ihan käytännön vinkkejä, teoriatiedot on aikalaisen hyvin kuitenkin jo ravinnon osalta hanskassa ;)
Ongelma: Samantien kun aloitan / jatkan protskun käyttöä (hera80) niin alkaa vyötärö turpoon ku pullataikina, eikä noiden mömmöjen käytöllä nimellisiä havaintoja lihaksiin ole juurikaan ollut.
Protskua olen käyttänyt semmoisen kukkurallisen ruokalusikallisen verran aina treenin jälkeen.
Infoa voin sen verran paljastaa että mitat siinä 170cm / 67kg, eli ei tässä mitään liian isoja ainakaan olla, vaan kesää kohti kai sitä haluais kuitenkin suht kireänä säilyä.
Viikko-ohjelmaan kuuluu salia 3-4krt viikkoon plus siihen kolmet lätkätreenit päälle. Aerobisia yritän sirotella aina sinne tänne, mutta säännöllisesti sitä tulee lähinnä pyörällä sotkiessa ympäri kaupunkia.
Ruokavalio normaali, kaksi terveellistä lämmintä ateriaa päivässä ja siihen aamupalat, iltapalat ja mahdolliset välipalat päälle.
Mikä siis avuksi? Kertokaapas nyt että miten tuota proteiinia pitää oikein käyttää ettei liikaa pääse paisumaan, mutta että siitä kuitenkin maksimaalisen hyödyn saisin irti! Ja nyt nimenomaan tarttis ihan käytännön vinkkejä, teoriatiedot on aikalaisen hyvin kuitenkin jo ravinnon osalta hanskassa ;)