• Rekisteröidy ja osallistu keskusteluun. SHABOOM

Apua verhokiskojen hankintaan, ja millaisia muilla on?

Liittynyt
22.10.2006
Viestejä
478
Tarkoitus olisi hankkia verhokiskot makuuhuoneisiin ja olkkariin, mutta sisustussilmää mulla ei juuri ole, eikä tietoa juuri muutenkaan kyseisistä tuotteista.

Asunto on pari vuotta vanha ja mitään kasarityyliä en ehkä halua sellaisilla lastulevyillä siinä kiskon edessä. Toisaalta jokin kisko kiinteällä matalalla etuvelyllä voisi olla ok, ne kaupat missä vaan tänään kävin olivat tarjonnaltaan aika heikkoja.

Yläkerrassa on valkoinen puupanelointi, kahdessa huoneessa ikkuna yhdellä seinällä, mutta yhdessä kulmassa kahdella seinällä, eli taivutettu kisko olisi ehkä omaan makuun sopivin.

Alakerrassa on sellainen valkoinen röpelöinen kova pinta, siellä myös pitäisi saada mutka kiskoon.

Kisko voisi olla toki ilman mitään etulevyäkin, jos on hyvän näköinen, mutta ei mitään 160 €/metri hintaista mitä Googlella löytyi. Yläkerrassa on vielä katonrajassa 3 cm leveä lista, joten ihan seinästä seinään malli ei ehkä ole paras, kun en halua alkaa niitä listoja pätkimäänkään.

Jos jollain on hyviä vinkkejä, esim. kisko merkkejä tai malleja, tai hyviä liikkeitä pk-seudulla, niin otetaan kiitollisena vastaan. Tai vaikka hyviä sistussivustoja.
 
Liittynyt
22.10.2006
Viestejä
478
Ikeassa on oivallinen se harmaa mattametallikisko, saa mutkankin sahattua.
Ilmeisesti tämä?


Hitto! Toihan näyttää juuri sopivalta. Aiemmin tänään Ikean sivuja tutkin, enkä löytänyt juuri mitään sopivan näköistä. Joko etsijässä tai sivuissa vikaa.

Kiitos!
 
Ylös