Ananas syö lihasta...

http://www.tekniikkatalous.fi/kemia/article340928.ece?s=x

(muka?)tieteellisistä perusteluista huolimatta vaikuttaa kyllä sen verran huuhaalta että tää on varmaan ravinto-osastoa sopivampi paikka aiheelle :rolleyes:
Et laittanut aloitusviestiisi mitä haet tällä? Tuo bromelaiini ei pilko salilla saatuja lihaksia, eli rahka saa edelleen jatkaa ananaksella.

Tuskin on huuhaata, ei kai tuo nyt ole niin ihmeellistä?
 
kiwi^: mulle ananaksen lihansyöjäominaisuus ainakin oli uusi (ja sen verran hassu :)) tieto, niin siksi laitoin ja nimenomaan Netistä poimittua -palstalle ettei tätä tarvitsisi ottaa liian vakavasti...

ja jatkan edelleen ananaksen sekoittamista raejuustoon ;)
 
http://www.tekniikkatalous.fi/kemia/article340928.ece?s=x

(muka?)tieteellisistä perusteluista huolimatta vaikuttaa kyllä sen verran huuhaalta että tää on varmaan ravinto-osastoa sopivampi paikka aiheelle :rolleyes:

Tätä tietoa ovat kehonrakentajat käyttäneet hyväkseen ravinnossaan pitkään.
Anananas kun nopeuttaa lihan hajoamista ruoansulatuksessa, jolloin myös lihasta saatavan proteiinin pitäisi tulla nopeammin ja vaivattomammin elimistön käyttöön.

Mutta koska artikkelin mukaan mahalaukku neutraloi tuon ominaisuuden, niin se siitä hyödystä sitten...
 
Tartteekin koittaa tehdä tuosta joku sweet&marinadi pihville. Jos kerran entsyymit on kohdallaan. Tulee mureaa murkinaa ja hauis kasvaa.

Missäs muualla tämmöisiä lihansyöjiä on?
 
Lihansyöjäananaksen viimeisin uhri:

article-1223001-06FA4652000005DC-463_634x363.jpg
 
Älä puhu paskaa! Ei lihansyöjäananas liiku meressä...
 
Tuo on sitä samaa entsyymiä, jota se bodylehden yksi kirjoittaja Jukka Harju kehoitti taannoisessa entsyymi-artikkelissaan syömään. Ikävä vain, että tuon entsyymin kanssa on jo muutama ihminen saanut sisäisen verenvuodon suolistoonsa syömällä jotain konsentroitua bromelaiini -ravintolisää. Suuri ylimäärä proteiinia hajottavaa entsyymiä ei ole oikein hyvä tuolla suolistossa, joka koostuu lähes täysin proteiineista.
 
pineapple.jpg
 
http://www.tekniikkatalous.fi/kemia/article340928.ece?s=x

(muka?)tieteellisistä perusteluista huolimatta vaikuttaa kyllä sen verran huuhaalta että tää on varmaan ravinto-osastoa sopivampi paikka aiheelle :rolleyes:
Tuo on jo ikiaikaista tietoa.
Meikäläinen on joskus laittanut lihamarinaadiinkin ananasta juuri tuon mureuttavan ominaisuuden vuoksi...tosin en kyllä tiedä millainen merkitys sillä oli lopputulokseen, kun aika jäi kovin lyhkäiseksi. :rolleyes:
 
Back
Ylös Bottom