Ajatuksia kamppailulajien uhkapeli mahdollisuuksien lisäämisestä suomessa!

Liittynyt
13.4.2014
Viestejä
54
Minua kiinnostaa ajatus, mitä mieltä porukka on siittä, jos jokin kamppailulaji/useampia kamppailulajeista menisi rahalla pelattavaksi, niinkuin esim:veikkauksen pelit, ravit yms. Mitä mieltä olisitte tälläisestä? Esimerkiksi voisi laittaa laillisesti vedonlyöntiä ja varttia ennen matsia laittaa vielä pelitilin kautta rahaa menemään mieleiselleen urheilijalle, kuten raveja voi pelata(kertoimet muuttuu mitä enemmän pelataan).. Meneehän keskustelun aloitus varmasti "hyvän maun" rajoilla, sitä en kiistä. Haluan keskustelun siittä huolimatta pysyä aiheessa, että mitä mieltä väki on ajatuksesta(saa tuoda omia näkökulmia, miten vedonlyöntiä voisi kehittää yms yms) ja jos on vastaan ajatukselle, niin perusteltu vastaus. Saa olla puolesta ja vastaan, mutta en halua, että menee keskusteluksi mikä on paras laji. Eiköhän pakkikselle joku ole ehtinyt/useampi jo saman keskustelun aloittaa.. Itse vastaan esittämääni kysymykseeni, että jos olisi yhdelle tai useammalle kamppailulajille uhkapelimahdollisuus pelata ärrällä, pelitilillä netissä yms yms. Se saattaisi luoda isommat palkintorahat itse kamppailijoille. Kerrankin olisi, jotain mielenkiintoista uhkapeliä, mitä katsoa, kuin ravit yms esim. Kävijämäärät voisi lisääntyä bjj:ssä, vapaaottelussa ja lukkopainissa.. ja se vaikuttaisi tasoon suoraan luultavasti jonkin verran... Ehkä myös muissakin kamppailulajeissa voisi lisääntyä kävijämäärät. :)
 
Liittynyt
8.2.2003
Viestejä
1 818
Kamppailulajeista saa lyödä vetoa ihan laillisesti netissä ulkomaisten vedonlyöntifirmojen kautta, sillä kotimaiset harvemmin tarjoavat kamppailukohteita. Vedonlyöntifirmojen mainos- ja sponsorirahoitus tosiaan tukee urheilua, esimerkkinä vaikka Niinimäen uusin sponsori. Suomen uhkapelimonopolia on tosin aika vaikea lähteä purkamaan, jos sitä tarkoitat.

Pakkiksen ylläpitoa kunnioittaen en aio mainostaa tässä ulkomaisia vedonlyöntifirmoja (vaan jätän sen Karhuherran hommaksi ;) ).
 
Ylös